follow hokeh !

Sunday, January 6

Segmen : Saya Blogger Negeri ......


dah tuu..ape kejadah nye i duk main belog musim2 exam ni??haihhhh.. sabarr.. tengok la dulu tajuk tu.. segmen kot.. dah la aku ni pantang siket kalau pasal2 negeri ni.. almaklum lah pure TERENGGANU.. opsss..terrcapital.. :D

http://www.fizgraphic.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

saya dari TERENGGANU .opss.sekali lagi tercapital..ngehehe... sape x kenal terengganu tu kat ne? angkat jari kaki??owhh.. xde kan? bagus la sume kenal. alaa yg banjir hari tuu.. ekceli bukan banjir sebenar nye, tu saje je kitorang kan suke main air.. ehh... *tipu*


okey..tambahan lagi ni tahun 2013 kan.. tahun melawat terengganu u oll.. meh la datang terengganu.mehh laa..haha.. macam2 ada wehh.. bereh sokmo lahh

u ol lapar takk??
haa..jom pekena NASI DAGANG dulu seround

lapar lagi??
makan KEROPOK GORENG pulak..petang2 lg best.nyum3

jom lepak
bersama keluarga di PANTAI BATU BURUK..best nyee

 dan inilah dia
pewaris2 generasi akan datang.. ekeke.. (y)

 kalau nak cerita semua memang x sempat la kan.. so, u ol semua lets join this segmen.. x sabar nak tengok blogger2 dari negeri2 lain.. x sabar ni.lagi seminggu nak balik terengganu..rindu semua rakyat terengganu..ececey.hihi.lagi dua payperrrrrr! wish me luck.

mangsa tag:



37 comments:

  1. thank dear..nanti ada masa sys join ok..:)

    ReplyDelete
  2. thanx tag :)
    nnt ada masa akak join ye =)

    ReplyDelete
  3. WAHHH .. GANU KAT MNE SYGG ? DEQ KAT SETIU :) .. FOLOW SINI

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat setiu jugakk...wahh same laa..hehe

      Delete
  4. lama tak pergi Terengganu! :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini.dari segmen yang sama :) follow balik :) tq..

    ReplyDelete
  6. dari negeri same :) . jom follow ayok2 ganu .http://aswaleyla.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  7. saya terbang dr selangor.
    WOW ! terengganu? teringin nak menjejakkan kaki di sana.

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  8. sy blogger tganu gak..hee,,,dtg cini follow org ganuuuu^^..kite geng ea
    http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen yg sama . salam perkenalan . kite suka makan kopok lekor . hikhik .
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  10. done follow u.
    comeiinye anak penyu tu.. nicee
    jemput la melawat org perak ni pulak:)

    http://cheekychoc10.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html



    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. sy pon dari terengganu jugak.. follow sini.. jemput ke blog sy :D

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-apit.html

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

    ReplyDelete
  13. saya dh follow sini

    saye org ganu gop

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  15. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. Tracy Blogger Sarawak Datang Singgah Blog Orang Terengganu ! yuhhuu...

    ReplyDelete
  17. sy org ganu gop follow org ganu..mai singgah.. :)

    http://www.cikgucomel74.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  18. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  19. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & dah lama FOLLOW sini` Now dah add G+ sekali ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. kampung saya naik air jugok... batu buruk best kalau nak santai2. tp best kalau dapat makan2 sambil bersanatai kat pata airport

    cik putih follow sini. blogger dari Terengganu

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  21. orang tganu singgoh sambil folow sekali! nok gollek guling bating sini bleh dop? hehe.. btw, deno dari segmen yg sama... jom!

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. Dari Ngeri sembilan datang ke Ganu , Harap Ganu sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  23. ASSAKAMMUALAIKUM , budak kedah mai terjah blog ampa ! terjah la balik nowh :)
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  24. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  25. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  26. I'm a blogger from Kel. :)

    Follower ke 74. Mind visit and follow me back? :D

    ReplyDelete
  27. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  28. done follow...follow la kite balik ye.. :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  29. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    salam kenal dari ciksu:D
    singgah dari segmen yang sama..
    dari kedah

    i follow ;D

    ReplyDelete
  30. hai.. yeen dtg dari segmen yang sama
    jom terjah ke nogori plk :)
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  31. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  32. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  33. assalam..dtg dri nger yg sama...senyum sokmo..follow sini

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete